Stråket och YRAN 2007. It´s that time of the year.

Idag öppnar stråket. Ska snart gå ner och öppna stället. Weeeiii!!! Äntligen är det dax för årets fest. Fasiken va peppad jag e för det hära. Långa arbetspass och många roliga och härliga stunder. Kommer vara som en ända lång fest. Ska både gå ut torsdag och lördag, slutar bra tider då and it´s FREE for ME! Fantastico. Skriver mer senare. Måste dra nu.

image549

Live for fashion

Igår efter jobbet var jag shoppen sugen, köpte en bikini, fast i svart. Sen ett par pumps i leopard. En klänning från hm, bild kommer senare. Även ett par shorts från vero moda blev det.

110802-548                    110802-547

Imorgon börjar det dra igång, Ska bygga klart vårat tält på stråket så allt e klart innför öppnnig på fredag..=) Dagen e kommen. Men jag har blirvit små sjuk, eller ganska mycket. Skulle inte förvåna mig om jag har fått halsfluss. Det e något som går här uppe i Ö-sund nu tror jag. Flere på jobbet e små sjuk. Men jag gör allt för att bli bättre. Host medecin och alvedon gör susen för tillfället. Hinner inte gå till doktorn heller innan yran e slut. Jobbar varje dag. Men ingen tår där.

Måste börja planera på min packning nu, känns som det e dax att börja lite smått och veta vad jag ska ha med mig. Sen åker jag den 28 augusti till Milano och bor hos Masha och Shiva några dagar sen ner till Viareggio och bor på hotell och njuter av stranden och lite semester. Sen Runt den 2 september drar jag mig mot slut målet. FLORENS! Bor på hotell tills den 4 september då jag flyttar in i lägenheten. Sen e det kläddesign i ett år som gäller och massa nöjen.

Lee Trundle

Minne från veckan, kolla in videon med Lee Trundle, Nästa beckham? 

Gud vad jag saknar dom, men fick en glad nyhet idag. Dom kommer tillbaka nästa år..=)

image546

I will never forget this week.

Svävar på rosa moln hela denna vecka

Ååååå, ni ska bara veta hur underbar denna vecka e. Kan aldrig sluta le eller flörsta..haha. Förlåt mina vänner om jag inte hört av mig denna vecka men jag har haft hur mycket som helst på jobbet, idag var det en av dom. Jobbade från 08.00 - 01.30. Sliten som bara den. Men ändå pigg och alert. Imorgon ska jag och Therese gå på fotbolls matche, ÖFK - Swansea spelar på nya fotbolls arenan i stan. Härliga killar. Sen ner och jobba, kör lunchen till dom innan matchen med. Och sen e det marite för hela slanten som gäller. VIP med Swansea. Den kvällenn kommer bli minnesvärd vill jag lova. Berättar mer om veckan som har varit. Sen e jag bjuden på fem efterfesten av swansea spelarna.

Måste sova nu, ska upp om bara några få timmar igen.

LOVE YA ALL!!!

Shoes again

image545Har införskaffat mig ett par svarta reebok skor nu till yran. Kommer inte få ont i fötterna då. Har nog inte haft några så sköna gympaskor förrut.

ojojoj ojojoj

Senaste tiden finns det bara ett ord för, ojojoj. Har blivit marite 3 gånger i veckan. Men gratis e gott som sagt!
Emma drog iväg med Cikki idag till gatufesten i sundsvall och jag VILLE följa med. Hade plats i bilen och allt, men nej då. Helena måste vara duktig och jobba!..ahhh Så jag drog ner till Ylva och Kim och festade med dom och sen till marite. Hade jätte kul. Lagomt med folk. Tror det var gamla teatern återträff där ikväll. Kände ju var och varannan kotte där inne. Till och med chefen va ute och shejka..=)

Kanske ska dra sig i säng nu, ska på möte på jobbet imorgon om fotbolls killarna från England. Längtar tills dom kommer till hotellet!

Sov så gott mina änglar!!!

Love is in the air

image544

Tycker så mycket om denna bild. Såå fin!

Shoppinge som jag har haft.



     

       

Det blev en del på senaste, 3koftor, två skjortor, ett linne, leggins, tunika, laptop väska, björn borg västa, smycken från pilgrim, skor, väska till mobilen. Och en baddräcks inför bad säsongen..haha


Fest veckan med singstar

image530  image531

Vecka som var har varit lite crazy. Blev marite onsdag, fredag och lördag. Emma, we are the V.I.P. Blandade jätte goda drinkar. Födelsedags kalas hos Maja med tårta. Jobbat helgen, har gått bra inte så trött som jag borde ha varit. Shakat loss ordentligt på dansgolvet. Sista 5 minuterna i lördags dansade jag med Therese på övervåningen på marite. Rena bastun det var där uppe. Proppfullt på dansgolvet så jag förstår värmen.

Lite vimmelbilder från veckan.

  image533     

Missade tiden hos frissan idag..=( men fick en ny på onsdag. tack gode gud för det. hade längtat så mycket efter att få klippa och slinga håret och så sover man bort tiden..grrr Imorgon blir det jobb, kör restaurangen hela veckan förutom idag.

Tidigt imorgon drar Therese till Frankrike i två veckor. I´m gonna miss u soo much. Vem ska jag springa till nu varje kväll och göra bus med.  hihi