In italia, e oggi e la mia comlpeanno.

Nu är jag i Italien, kom ner i Tisdags, dagarna går så fort. Jag har hunnit med en hel del, i tisdags kväll träffade jag tre spanjorer här på vandrarhemmet. Dom bjöd mig på middag och öl. mmm. Super gott. satt och pratade med dom i evigheter om allt möjligt! Fick en liten present av Javier, jag berättade att jag skulle studera kläddesign, då fick jag en gigantisk penna. Han hade köpt den i Frankfurt innan han kom hit. Hur snällt var inte det och ge mig den.
Igår gick jag runt i stan, satte mig i parken och läste och solade, på kvällen träffade jag Klevis, vi gick till en jätte mysigt cafe, palmer, fontän, har aldrig varit där förrut. Det ligger vid ticatinese. Drack jätte goda jordgubbs drinkar. Sen följde Klevis mig till Old fashion där jag skulle träffa Davide. Men han följde inte med, skulle jobba kl. 06.00 idag. Väl inne på Old fashion träffade jag även Mauro, Emelie-trodde han hade blivit bättre i sitt sätt. men nej då..ahhh. Träffade även en kille som jag och Emelie träffade 2005. Han kan lite svenska. Kul att träffa personer som det var två år sen sist.

Idag då det e min födelsedag har jag gått till bounes aires och köpt några små presenter, rosa tofflor, och Emma det blev inte foppa tofflor denna gång..haha Utan frote liknande. Så slipper strumporna bli skitiga. Ett pennfodral där det står Hollywood Milano, var tvungen och två pennor. Sen drack jag den berömda latte macchiato och vilade på duomo trappan.

Jag kommer lägga in bilder senare, antingen idag eller imorgon.

Ikväll blir det fest med vännerna, måste göra mig iordning och ta på mig fin klänningen. Imorgon bär det av ner till Florens,ska bo på ett vandrarhem nära skolan.

CIAO!

Resekompisar

Slipper åka ensam ner till arlanda imorgon, fick med mig tre personer på köpet. Therese, Emma och Cikki följer med mig..weiii. Slipper övervikten oxå..ännu bättre. mer pengar till shopping. Idag köpte jag et klänning från bikbok, en sjal från carlings och ett par trosor från carlings. Köpte presenter till Emma och Cikki oxå, en kepa till emma och en apa till cikki. båda blev super glada. Jag fick massa fina presenter av dom, en ram med dom i och jätte fint skrivet. Två böcker, en band som jag ska sätta runt armen, just in case om jag kommer bort..haha och en godis strumpebandshållare eller vad det heter som man har på låret..=) allt e nerstoppat i väskorna nu. Ramen ska stå på bordet brevid sängen.

Håller på att färga utväxten nu så jag ska gå och skölja ur. Sista inlägget i sverige blev det då. Men nästa kommer från Italien. Ta hand om er och ha skoj. Välkommen ner på besök i Florens är ni. Pöss

Packning inte min favorit

Har hållt på med packningen hela kvällen och är fortfarande inte klar. Har först min stora bag full med kläder och skor, 11 par högklackade skor tar ju försig upp en del av utrymmet..opss..Men man måste ju gå snyggt och inte bara klä sig snyggt som väldigt många brukar göra det misstaget. Lägger inte ner det sista på skorna. Så nu försöker jag klura ut hur jag ska göra med dom två bagarna som står brevid..humm..inte lätt.

Sen köpte jag ett ubs-minne på onoff. Håller på att lägga över massa musik och bilder till min dator nu. Var även där för att få hjälp m,ed lite frågor jag hade. Tror ni jag fick hjälp? No chanse! Dom viste inte hur man gjorde eller om det programmet. Borde man inte veta om det man jobbar med. Har varit helt stressad och förstörd idag. Terror ringning från jobbet som vanligt när man har sin lediga dag..Fasiken va skönt med sista dagen på lördag.

Ikväll var jag på bio med mamma, såg Ciao bella. Inte lika bra som jag hade föreställt mig. Den får en 3 av 5.

Tänkte dela med mig av min nya adress i Florens som jag fick i veckan.

Gambacciani
c/o Helena Johansson
Via baccio bandinelli 28
501 42 Florens
Italien


Nu ska jag nog hoppa i sängen, har en lång dag till framför mig, med packning, jobb och det som tillkommer..haha Sov gott mina nära och kära.

Dålig på att uppdatera på senaste..=(

Det var ett tag sen sist, men har inte haft tid. Fullt upp som vanligt. Senaste tiden har jag varit sjuk, festat som en galning som vanligt med Emma..Love U! Vännerna har varit på besök under helgen, Lördagen hade vi middag och drack vin och hade kul. Jag, Emma, Jossan, Anna, Maja, Annika, Ida och Elin. Drog till marite och festade vidare. Träffade massa gamla klasskamrater från högstadiet. Kul att se dom. Igår myste jag med vänner, Jag och Emma såg pleage this med Paris Hilton. 
image550

Sen såg vi allt om min buske, vilken film. Enbart om buskar och fattade ingenting. Stängde av den för vi orkade inte se klart den. Vilken dålig film.

Senare på kvällen drog jag till Therese och vi hade kräftkalas mitt i natten. Kollade på film och åt. Festade till en söndagskväll.image551.

Som vanligt den senaste tiden har jag shoppat som ett freak..opssss..=) Blivit några kläningar och andra klädesplagg, ganska mycket smink och nagellack med. Nu lever jag på en minimal budget till resan till Italien om två veckor. Och gissa vad, denna tjej följer med första veckan och vi ska resa runt lite...image553

28 augusti e dagen då livet kommer förändras stor i mitt liv.

FINALMENTE

Bokade just min resa ner till Italien. 28 AUGUSTI flyger jag från Frösö flygplats ner till Milano. Blir till att fira födelsedagen i Milano i år. Biljetten blev billigare än vad jag hade förväntat mig. Lika billigt som att åka innom sverige blev det. Fasiken va glad jag e att jag bokade den nu, imorgon ska jag ringa försäkringskassan och ordna med försäkringen under skoltiden i Florens. Ååå vad mitt hjärta lättade just nu. Nu är det verkligen att allt e klart. bara att börja tänka ut vad jag ska packa med för saker. Haft shopping sjukan denna vecka nämligen. Köpt ett par skor, en kofta, två kläningar, en tröja, ett linne, massa smink, två parfymer, två schalar, och mycket mer. Kommer inte ens ihåg vad jag köper längre..haha Så lost e jag nu. Så himla sliten e jag efter mina 300h förra månaden så det e inte sant.

See ya all soon.

Snälla vänner ring!