anställda på zara

idag tog jag och maria en snabbis till zara efter skolan. Maria skulle leta efter presenter till barnen hon passade i sommras. Hon hittade en sko som va jätte fin. Vi kollade runt och det va bara en där. vi gick vidare till kassan. vet ni vad hon i kassan säger?
   Ska du bara köpa en sko?
Maria: Ne, men den andra finns inte där ute.
kassörskan: Vill du bara köpa en eller ett par?
och så fortsatte det ett tag till. hur dum får man vara som tror att man bara vill köpa en sko..

dagens dumkomentar, och denna ej av mig..hihi

halloween kostym?

idag när jag va på stan hittade jag den perfekta kostymen för halloween.
CHEERLEADER!
Hittade den på disney store. ska in och köpa den imorgon. Den är en vitklänning med rött, sen pompoms och sen köpte jag ett par strumpor på american apperal idag, vita med röda ränder på. Sen e det bara att träna på heja ramsor so jag kan köra under kvällen. det ska bli så kul.


100% BIONDA

Ja, nu ska ni få höra på en liten händelse som just inträffade mig en vacker lördag. Jag och Maria var ute på promenad, Då stannar det en servis bil och frågar efter vägen. jag svarar snällt att jag inte vet vart den ligger. Då frågar han vart vi kom. Jag sa att jag kommer från sverige och han frågade igen vart vägen va, den största som går genom florens. Jag kom på då att jag har en karta i väskan. Tog upp den och frågade vilken gata det var nu igen. När jag väl hittade den sa han: vi ville bara se dina vackra ögon!..AHHHH Hur blond kan man vara fortfarande efter att bott i italien i två år..Kände mig riktigt dum efteråt och Maria bara skrattade och skrattade och det gjorde väl jag oxå efter ett tag. Visst det va en kul grej men, nästa gång ska jag ABSOLUT inte ta fram kartan..=)

A dopo i miei amici....

Första gången på ett år...

I förrgår bokade jag min biljett hem till sverige som jag inte vart sen i julas. Ska bli så kul att träffa familj, släkt och vänner igen. Vissa av dom har jag sett när dom vart och hälsat på och vissa inte. Kommer hem till sthlm den 15 december och ska spendera 2 dagar där. Ska träffa Giz i västerår, Annika i sthlm och sen en person som betyder mycket för mig. Ska bli så kul att se dig, tänker fortfarande på den sommren vi hade innan jag flyttade till italien. Men nu e det dax att vi ses.

Den 17 dec på natten tar jag nattåget till östersund och kommer fram kl 7 på morgonen, som tur e så har jag hemma nyckekln så jag ska övveraska min familj på morgonen. Sitta vid köksbordet och vänta på att dom kliver upp. Längtar så mycket så jag spricker. Har ju inte sett min familj på jätte länge.