Marilyn Monroe

image527

Köpte en Marilyn Monroe tavla igår.

Paris in jail; Music video.


Paris Hilton in jail;
Music video


im just playing the game

Sen senast har det hänt en hel del igen. Men denna gång en massa bra saker. Lördagen blev det grillning som jag skrev tidigare, väldigt mycket vin, kubb, mat och kärlek..haha Gick ner till Brunis och drack rosevin. Sen vidare till Marite. Härligt att se att det var många ute. Har varit lite dött senaste tiden eller så börjar jag komma tillbaka till reality. Träffade några gamla klasskamrater som jag inte sett på länge. Trevlig överaskning. Kom inte hem förrän vid 06 någon gång. Hade en bra kväll.

Söndagen var jag hemma och donade lite, städade rummet och umgicks med en vän. Underbar kväll och du vet vad jag menar. Väntade på att Emma skulle komma hem från hultan vilket skulle blivit sent. Men jag hade sällskap nästan tills Emma kom hem. Skönt att du e hemma Emma! Saknade dig som tusan.

Blev en shopping tur i helgen, blev mina efterlängtade skor, Bronx. Såå snygga. Lägger in bild senare. Blev även några kädesplagg. Även några till denna vecka. Tog bort stygnen i tisdags, jobbat på mina lediga dagar..ahhh. Träffat Jossan och ätis marängsvisch och kollat på tge gardian. Även våran laxtoast hann vi med.

Idag fick jag arbetskläder som jag ska under sommaren, ingen komentar om dom än så länge. Har tagit ur alla mina kläder i den större garderoben. Blev tre och en halv sopsäck, galet mycket kläder har jag. Lite rensning skulle inte vara så dåligt. Ska väl hinna med det nästa vecka under mina lediga dagar.

I väntans tider

Ligger i min säng och väntar på att jag ska bli tillräckligt trött för att kunna sova. Sov nämligen lite ikväll, kunde inte hålla ögonen öppna. Sitter med datorn och kollar in andras bloggar men vissa uppdaterar aldrig deras bloggar längre vilket är synd för det ä så kul att läsa dom.

Finns det något som gör så att man bli trött fortare?

Idag var det början på min mini semester, så skönt att vara ledig. Men jag får ingen lugn stund för att vila. Är hela tiden i farten men det är så kul, och vill ju inte sitta hemma dagarna långa och inte göra någonting förutom att slappa. Klarar inte av de, blir så rastlös av att bara sitta. Men orkade inte ta mig in till stan ikväll för att gå på marite. hade fått biljetter för att gå dit, det spöregnade precis och vill ju inte bli blöt.

Inte utan min....

image522  
I sommar vill jag inte vara utan min body butter från the body shop. Smells like heaven och återfuktar huden. 

image523

Blond eller brunett?

image518           image519  

image520             image521

Svårt val, varför är det inte lätt att välja hårfärg. Nu börjar jag ledsna på att vara blondin och vill vara brunett. Men det e ju ingen ideé att vara brunett på sommaren, det bleks så mycket. Tycker om Hilarys blonda slingor.

Nya kläder

Idag har jag vart på stan med Johanna. Gick en sväng på stan och sen lunch på the huset. Sen gick vi till gamlan och pratade lite med Micke, Freddan och Christian. Köpte mig en kjol på MQ, och ett linne från Vero Moda. Hem och lämmnar sakerna och går till Therese. Kollade massa serier, Top model, beyond the break, projekt runway, the next pussycat doll. Messa Mange och Rickard att dom skulle skicka en bild på rasmus men dom ville inte..=(  Lägger in en bild på mina nya kläder, inte den bästa kvaliten men det får duga så länge.


image514

     

Imorgon ska jag och Therese in på stan en sväng sen hem och städa rummet får det bli.  På fredag ska jag träffa Johanna och äta brunch på svenssons cafe. Sista gången jag ser henne på ett tag. Trist. Men jag åker ju över och hälsar på till sommaren. På lördag blir det grillning med Therese, Rickard, Mange och några till. Hoppas att det blir bra väder, bara det e värme i luften så klagar inte jag.
Måste ringa och boka tid för att ta bord stygnen nästa vecka. Jobbigt jobbigt.

Här e bilder på min tumme.

Akuten

Ja, ikväll fick man tillbringa några timmar på akuten. Fick sällskap av Therese. Tack så hemskt mycket. Skulle inte klarat av det själv.

Det hela började med att vi hade ett sällskap på 50personer som skulle äta 2-rätters. Tog emot dryckes beställningen på mina fyra bord. Hällde upp ölen öppnade flaskorna och sen till vinet. Skruvar ner vinöppnaren och sen drar upp den. Halsen på flaskan går av och blod rinner det från handen. Fort dit med en servett för att stoppa blödningen. Var tvungen att ta mig till akuten, såret blev väldigt djupt. Ringde taxi, personal som kunde hoppa in för jag var juu tvungen att sticka till akuten. Chefen fick rycka in och servera. En hotell gäst skutsade in mig till akuten. Så snällt av han. Fick sitta och vänta 2 timmar sen fick jag komma in och sy tummen min. 2 stygn blev det. Gästerna i restaurangen blev lit oroliga för mig och frågade vad som hände. Där sticker jag från 50 pers + mina i restaurangen.

Men nu e jag hemma och mår bra. Tummen är omplåstrad och bedövad. Kommer nog göra ont imorgon när jag vaknar e jag rädd för. Bilder kommer imorgon med. Ska sova nu. Berättar mer om vad som hänt i helgen. Väldigt händelserik. Vaken 37 timmar, personal fest, efterfest, krogen, hångel med kocken och lite till. Ojojoj.

Ahhhhh...

image508

         

Här kommer några bilder från Hawaii festen i fredags. Imorgon är det hemligt vad som händer. Johanna är upptagen med mig och Emma och några andra. What´s going to happend 2morrow? Who knows. Kul blir det.

Dom här dagarna som jag fått ledigt har varit underbara. Tisdagen efter jobbet gick man till bolaget för att inför skaffa sig xider. Mumss. Sen hem och göra sig iordning och hem till Emma på förfest. Senare under kvällen kom Johanna, Malin, Mia, Fredrik, Ylva, Kim, Maja. Sen in på 7even och parta loss. En sväng förbi gamlan han man med. Hälsade på mange me. Sen hem och sov. Upp byta om och iväg till forsaleden. Helt underbart ställe. Var ett stort gäng som drog dit. Solade, badde och njöt. Sen hem till Johanna och grilla. Men det tog bara en sån tid med grillen. Var så hungrig. Sen iväg till stenbrottet, och sen in till stan och spelade fotboll på campus. Har dock ett stort rivsår på ryggen efter en krock med en igår. Men men sånt som händer. Har ett brännmärke på armen med, bönan som jag kallar den. Är från en spik men hoppas den går bort snart.

Idag har jag solat och käkat jordgubbar med Therese. Sen tog vi en fika på svenssons. Åt en super god panini. Feta och soltorkade tomater...mmm. Sen gick vi lite på stan och sen till jobbet. Väntade på att Emma skulle slå en pling men nej då..Gick hem och bytte om. Emma ringer, kom till stan. Går in, men det tog ett tag, sån träningsverk jag har. Åkte och crusade med Emma och Ylva på stan. Tog en sväng förbi Therese oxå. Sen leka lite..inget för små barn det. PANIC!!! Ahhh. Nu e jag hemma. Tänkte ta mig en jogging imorgon innan jag och therese ska sola. Behöver energi. Gjort av med allt.

Hawaii partyyy

I fredags kom sommaren till stan, dagen började med att jag tjatade till mig ledigt. Sen ner på bolaget, sen crusa med Johanna genom staden till lillänge till nästa bolag..=) Johannas fyllde 20. GRATTIS! Sen hem till henne och börja festa, blev en mycket god bål. Bilder kommer senare i veckan. Fick åka motorcykel med kicko, vilken adrenalin kick man fick. Sen in till stan och in på O´learys. Anders gjorde så jag och födelsedagsbarnet kom in gratis. Men tyvvär inge tryck där inne så vidare på 7even. Fullt med studentmössor kryllade det av. Blev kvar ett tag, dans, dans och åter dans. Blev ett gäng som gick ut, Jag, Emma, Johanna, Ida, Erik, Malin, Mia, Emma, Marina. Säkert glömt nån men kul hade jag. Drog vidare till O´learys och umgick med Anders ett tag. Väntade på att Therese skulle komma ner från jobbet. Fredde var med oxå. Sen go natt kram till Anders och hem till sängen. Kom väl i sängs vid 03.00 och upp 06.00.

   Helgen har varit extremt hårt. Jobba 12 timmar och sen ut och festa. Spelade beach volley på campus. Fötterna i sanden. Åååå lovely! Mötte upp Christian och Fredde och deras polare. Drog till news och drack, sen vidare på heaven & hell. Sen ner till O´learys. Sjuk kväll. Drog hem vid 01.30 eller nått. Sen upp 05.50 hoppade in i en varm dusch..sen vänta på Johanna och Emma och in till stan. Jobba igen. Ååå det var så varmt idag och jag var tvungen att sitta inne och jobba. Satt mig ute på trappen 6 timmar av 12 säkert. Härligt. Sen när jag slutade drog jag och Emma till Österäng och solade och slappade. Sen drog jag till Gammlan och väntade in Therese. Fick besök av Mange och Rickard. Imorse på jobbet så väkte jag och Johanna killarna. Hoppade i deras säng. Favorit i repris på tisdag boys.=)

Sitter och försöker slappna av efter ett par dagars festande. Tänkte mysa med Anders imorgon innan han drar till Sthlm. Även lite shopping blir det. Och solning. Älskade sommar.

Ska krypa till sängs nu, helt slut. Tur att jag har kvällspasset imorgon. Lägger in bilder när jag får dom av Johanna-.

The real you

Detta är jag: I ran shirtless with a glass of milk because im sexy as hell.

vad blev du?

Välj månaden (numret) du är född i:
1 - I ate
2 - I needed
3 - I ran naked with
4 - I shot
5 - I cuddled with
6 - I smoked with
7 - I banged
8 - I ran shirtless with
9 - I stabbed
10 - I killed
11 - I slept with
12 - I killed

Välj datumet du är född på:
01 - the trojan man
02 - a dog
03 - a jew
04 - Paris Hilton
05 - a toothbrush
06 - a homo
07 - Barny the dinosaur
08 - a prostitute
09 - a pornstar
10 - a bag of weed
11 - the kool-aid-man
12 - Santa Claus
13 - a condom
14 - a whorè
15 - an orange
16 - a stripper
17 - a bisexual
18 - a horse
19 - my boyfriend
20 - a crackhead
21 - a homeless guy
22 - my lover
23 - my crush
24 - a easter egg
25 - a jar of honey
26 - a hottie
27 - a bowl of cereal
28 - a french fry
29 - your dealer
30 - a glass of milk
31 - Your grandma

Välj färgen på tröjan/plagget du har på dig:
White - Because thats how i roll
Black - because im sexy as hell
Pink - Because the lil people told me to
Red - because I have AMAZING boobs
Blue - because I'm a pimp and your jealous
Polka Dots - because I hate my life
Purple - because I'm gày
Gray - because I love marijuana
Other - because I have double D's
Green - because I'm good in bed
Orange - because I smoke crack
Turqoise - because I have a noodle in my nose
Brown - because i had to
Shirtless - because I've got abs

Suss, såg att din riktiga personlighet började bra..haha