Welcome 2 Sweden.

Nu sitter jag på Arlanda flygplats och väntar på flyget hem till Ö-sund. Det går 22.30. Men jag är van vid väntan så tiden som är kvar ska jag gå runt och strosa. Fördriva tiden helt enkelt. Jag åkte till Milano i söndags formiddag och Klevis kom och hämtade mig på tågstationen. Vi åkte hem till han och lämna min packning och sen gick vi och åt lunch, mc donalds..haha Gick en promenad, gick till internet cafe, hyrde två filmer på blockbuster, the break up och cars. Båda var bra, blev även pizza på kvällen från da willy. Klevis jobbar där.
Mondag morgon begav jag mig ut på en promenad, tog lite kort, såg där jag bode första gången på corso indipendenza. Såg ut som vanligt. Sen blev det att jag gick till san babila och duomon för shopping. För en gångs skull så kunde jag behärska mig med shoppingen. Vad betyder det, har jag blivit vuxen och förståndig? Klevis mötte upp mig vid 11.00 men har hängde inte med länge, kanske max:15 min sen drog han hem. Ville shoppa ensam oxå men ville inte säga det direkt rakt ut så jag sa det lite smidigare. Senare på dagen träffade jag Masha och hennes tvilling syster Shiva. Super trevliga tjejer. Dom började fashion design skola för två veckor sedan. Vi gick och tog oss en fika och pratade massor. Jag berättade vart saker och ting låg. Ska åka och hälsa på dom senare i vår hade jag tänkt. Sen på kvällen tog vi det lugnt, kollade på tv:n, pratade. Det bästa med att umgås med Klevis är att vi bara pratar Italienska, no english! Och jag lär mig så mycket. har blivit så bra bara på dom är tre veckorna jag har varit i Italien.

Idag har det mest blivit att packa det nyinköpta sakerna och sen iväg till linate flygplats. Flyget blev framflyttat 50 min. Det skulle igentligen gå 12.40, men gick 11.50 ist. Det skulle vara strejk i norra Italien efter 12.00. Hade turen att det inte blev försenat eller så ist. Ännu mer vänta! Åkte fast med båda mina väskor i tullen. Det kommer fram en vakt och säger: är det din väska? Då hade jag glömt att tagit ur vattenflaskan..men det var lugnt. Sen när nästa väska kommer och jag tar det. hon frågar igen: är det din väska det här med? Då fick jag följa med henne så hon fick kolla i väskan, då var det mina rit pennor som var tjuven. Jah viste att jag inte hade någon vätska i väskan så jag blev lite fundersam om vad det kunde va. Åkte även fast när man går igenom säkerheten, då var det min hårklämma som pep..haha

ne, ska väl gå och köpa mig en tidning eller så snart.  Bilder kommer imorgon när jag är hemma och har tillgång till att sätta in bilder. Funkar inte här.

Back in Milano

Oooh NO! Vad har jag gjort? Just nu sitter jag i Italien, Milano och kollar mejlen och pratar med Sussi. Det ar minst 15+ och stralande sol. Hur vackert som helst. Jag trivs sa bra och vill definitivt inte  hem. Kan nagon beratta for mig varfor jag har en flygbiljett hembokad den 30 januari hem till Sverige? Jag vill nte hem, det e sa kallt och trist nu i vinterna och vannerna bor inte kvar. Men jag hade ju ingen fritid i sondrio men jag alskade skolan. grrr!!! blir sa less pa mig sjalv, vet precis hur jag kommer vara nar jag kommer hem.. vill tillbaka till italien, har inget att gora har hemma. det ar sa trakigt. Vill ut och se varlden. Men ska bo hos Jossan ett tag sen och leta jobb. Ska aven leta jobb hemma. Ne, nu blir det till att skaffa ett val betalt jobb sa jag kan ha massa skoj i sommar och resa runt i europa.

Karlek till er dar hemma!

Underbara Italien!

Nu har jag varit har i tva veckor och aker hem nasta vecka. Aker in till Milano pa sondag och stannar dar tills pa tisdag da jag aker hem till Sverige. Blir lite shopping och skoj. Just nu befinner jag mig i Sondrio, det ar jatte mysig stad. man ser bergen mellan husen och det ar +10 och sol nastav varje dag. Lagger upp bilder nar jag kommer hem. Det blev bara en liten tripp den har gangen men det gor ingenting. Jag har mina vanner hemma. Jag borade skolan for tva veckor sedan, trivs jatte bra. Det ar folk fran hela jorden, lektionerna ar helt pa Italienska och jag hanger med. Jag har sa bra larare som forklarar pa ett enkelt satt. Det ar bara jag som pratar engelska av dom i klassen, fast i fredags kom det en fran kanada. Jag hanger mest med en fran Venezuela och en fran Ukraina. Och det pratas bara Italienska, bra traning for mig. Nu ska jag ut pa stan och handla en planbok. Sen bid 17 ar det dax for att jobba, far se hur lange jag ska jobba ikvall. Uppdaterar mer nar jag ar i Sverige. Det ar lite segt att sitta vid en dator som inte har bredband. Vi hors.

Mys med tjejerna i sthlm

Har varit ute och tagit en fika med Anna, Annika och Emma här i Sthlm idag, tog en promenad in till stan och tunnel banan hem. Resan ner hit igår gick jätte bra. Satt brevid en kandensare från sundsvall och satt och pratade skvaller med han...=) Det gick fortare än förväntat, swish så var jag nere i sthlm och Anna och Emma mötte upp mig på t-centralen. Hem och åt lasagne,mmm. Imorgon bär det av tidigt. Det är inte förrän nu som jag har fått resfeber. Men Klevis möter upp mig på San babila för att ta e fika så det känns tryggt. Nu börjar pizzan bli klar, jag e så hungrig. Skriver när jag har landat i Italien och berättar hur det har gått med allt.

Ci vediamo!


Minnen från 2006


Planerna inför 2007

  • Flytta till Italien nu i januari.
  • Hälsa på Emma i barcelona i sutet av Januari.
  • Åka på karnevalen i Venedig i slutet av Februari.
  • Sol semester till Rimini i maj
  • Resa med familjen till havet i juni
  • Hälsa på Clevis på Sicilien
  • Åka till birmingham och jobba i sommar med Jossan och Emelie
  • Kanske road trip i sommar om England inte blir av.
  • Börja skolan till hösten i Florens om jag kommer in.

Det är mina planer som jag vill hinna med för det här året. Kommer bli mer oxå men börjar lite lätt.


Nya familjen.
110802-149
Rimini
110802-80
Sondrio - Mitt nya hem
110802-70
Jossan, jag och Emelie - England till sommaren


Nyårs firande 2006

110802-140
Middag hos Jossan och firade in det nya året med vännerna
110802-138110802-141
Nyårsdrinken. A la Helena.
110802-145
Paparazzin var igång hela kvällen..haha
110802-144
110802-143110802-142110802-139110802-136110802-137110802-135110802-134110802-133110802-148
10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1. GOTT NYTT ÅR!