hm i florens...äntligen



igår hade hm här i florens öppning. 3 våningar, dånande musik och full proppat med folk. är sååå glad att det inte är sant. äntligen finns hm i florens..=)

nya hemmet i 1.5 år..håll tummarna

idag var jag och kollade påen lägenhet. det är föredetta bed and breakfast som dom gjort om till lägenheter. ser ut som ett hotell..soo nice..belissimo!
Ska ringa han imorgon och säga att jag tardet om det fortfarande är ledigt så tar jag den från 1 december. då kan jag göra i ordning rummet innan jag åker hem till sverige. Kommer ha två lägenheter i december då, men vad gör det..=) den ligger på samma gata so jag bodde på förra året så det känns ok. Nära till mataffärer och inte långt till stan eller skolan.
lagomt bra pris. Får ett dubbelrum eget badrum och super fräscht kök. Hoppas att jag kan skriva kontrakt tills maj 2010 när jag slutar skolan här i italien.=) så kära vänner håll tummarna..

så här ser det ut i
lägenheten...

19 dagar kvar tills jag komer hem..weeii

Blåa läppar av att kyssas

I går när jag vaknade blev jag lite chockad framför spegeln. Mina läppar var blåa. Och det blev bara mer blått ju längre dagen gick. Snyggt att gå runt med blå märken påläpparna..neee inte direkt. Men så går det när man kysser italienare..hihi


kommer bli bättre

Förlåt för att jag är dålig på att uppdatera men min data är sönder så jag lånar maria´s och jag kan inte uppdatera så ofta. Men jag ovar i januari börjas det om på nytt. Ny blogg och mycket mer uppdateringar om mig, vännerna, skolan, livet i florens och så vidare.

Gratis presentkort på Hm m.m.

Gå in på den här hemsidan Presentkort och registera er
så kan ni få presentkort gratis upp till 1000kr.


my boob`s are ok?

Tittade in på aftonbladet nyss och kollade på mysik videor och hittade denna. Vart e musiken på väg igentligen. shit cool video men vet inte vad jag tycker. kolla in den här: MY BOOB`S ARE OK. Med Lena Alexandra.

vad tycker ni om denna musik video?

Feather at 21

förra helgen anordnade skolan feather på 21 clubben här i florens. Förfest blev det hos the swedes appartment, som vi  kallar det. btw thats where im gonna live in january..=) Jag kommer bo vid piazza pitti, 1 min från skolan och jag kommer ha världens coolaste rum. med loft där garderoben är.

  
Några bilder från tiden i florens


 Jag med alla flyers till 21. Free entrance..=)
 
Jag och Laura smelling gucci bag
  
Me

Maria, Jag, My och Laura inne på 21 med
våra älskade drinkar capriosca di fragola
  
Jag och Marissa på rivas mini golf...

Återträff med arbetskamraterna i sommras i florens.
David, Jag, Biagio, Gaitano, Antonio.

Jag ska försöka bli bättre på att uppdaterna men det är lite svårt när ens egen dator är sönder. Men det kommer mera.

A dopo...Ciao!

fashion drawings

Här får ni se lite på mina nya modeteckningar.
Hoppas ni gillar det ni ser en vacker dag kommer ni kunna köpa kläder av mig..=)






Halloween

Igår hade jag sjukt kul. Först var jag, My och Laura hemma hos oss och fixade oss. sen drog vi ner till stan till moyo för att träffa Alessio och Lynn. Sen drog vi vidare till saschall, världens största fest här i florens igår på halloween. vi var i vip sectionen där spriten bara rullade in. dragen e bara förnamnet som jag var igår. Cheerade dock för fullt men en pompoms e tyvvär sönder men vad gör det, jag va lika glad ändån.



Jag och lynn...


Min kära roomie MY...