riva del sole

nu àar jag har och jobbar i castiglione della perscaia. det ar sa ortoligt fint sa det ar inte sant. jobbar pa dagarna men raster lite da och da och da e det starnden som galler for hela slanten. solar och badar och har redan en branna hinner inte skriva sa mtycket. tiden haller pa att ta slut. skriver snart igen..CIAO!!!

sista dagen i lägenheten i florens

Bokade tågbiljetten idag till castiglione del pescaia. Åker 11.27 och är framme drygt kl 15.00. Ska packa mina resväskor nu så jag är redo imorgon. Julian hjälpe mig att flytta över alla mina kartonger till lägenheten idag. Skönt att få bort dom nu e det bara några kartonger kvar som ska hem till honom under somaren. Längtar tills september nu så jag kan flytta in i min nya lägenhet..=) weeii
Får se när jag lägger in nästa inlägg vill komma i ordning där jag ska bo under sommaren och ser hur jobbet är och så.  ska packa nu men ha det så bra kära vänner så hörs och ses vi snart.
a dopo..Ciao...

Annika och Anders besök i april.

Hade 5 otroligt underbara dagar med vänner från Sverige. Bilder nedanför:
image692

fler bilder kommer snart.

6 months aniversery

1 maj firar jag och min pojkvänn 6 månader tillsammans. Kan inte fatta att det gått så fort. Har varit helt underbara månader tillsammans med Julian och jag hoppas på många fler. Kanske till och med flyttar ihop till hösten. Han följer desutom med mig hem till sverige på snabb besök i september.

image691