im so happy..=)

Idag kunde jag åka in till onoff och hämta min nya dator. Den e ROSA!!!! köpte den igår men dom fick in den idag..den e så lten och fin. väger endast 1kg..


                                               

rosa ska det vara

min data e på väg att bli lagad men den kommer inte att bli klar innan jag åker hem till florens i början av januari..=( Den bra nyheten är att allt på datan kan bli räddad..=) tack gode gud för det. men jag får köpa mig en ny data helt enkelt som pappa och mamma skulle betala..=) hittat en liten rosa, håller tummarna för att den finns kvar på lagret när jjag ska köpa den nu i mellan dagarna, så söt e den och rosa. min drömdata..=)




är det inte fin..=)

milano domani, svezia dopo domani

nu börjar resan hem. imorgon bitti tar jag tåget till milano för att möta upp gizella, sen ska jag träffa en familj och äta lunch med dom. ge julklapparna och så. sen på måndag åker jag till sverige, tillbringar en natt i västerås och sen på tisdag tar jag flyget till östersund. överaska mamma och pappa och alla andra som inte vet att jag kommer hem..=) längtar..weiii snart hemma på över ett år. ska bli så kul. hej så länge så kommer det mer uppdateringar när jag kommer hem..bacioni...