Helenis goes crazy in florens

Hade lite hyss för mig i förrgår med anna. Vi har allt på film så kolla in länken så får ni se hur galen helenis e ibland.. helenis goes crazy in florens.

Ska på Fiorentina-Inter matchen på söndag i fotboll med Julian. Vår andra match tillsammans. Ska överaska med middag för han ikväll. Min specialare ska det bli..=) Det har hänt en hel del på senaste men jag har inte haft tid att uppdatera bloggen. har hur mycket som helst i skolan. Ska göra en kollektion med ca: 200 teckningar som ni redan vet kanske. men det e så kul även fast man sliter och sitter uppe tills tre på nätterna. Julian kommer ju lite då och då och gör mig sällskap så det e bra. Lite uppmuntriing och mer energi till att plugga. Vi har sett världens bästa filmer nu. Goal heter dom. Fotbollsfilmer och massa kända fotbollsproffs e med, Beckham e en av dom..weeii..

ne, nu ska jag göra mig iordning för att sen ut på happy hour och drick fruktdrinkar. Giz fyller år så vi ska fira henne.

Fiorentina - Elfsborg

Igår var jag och Julian på fotbolls matchen mellan Fiorentina - Elfsborg. Det var så häftigt att vara där. Italienare och deras passion för fotboll is amazing..älskar verkligen det. Det var inte så många svenska fan där men fullt med fiorentinska supportrar vill jag lova..

110802-571

110802-570

Idag när jag var på väg till skolan sket en fågel på mig..uhhh var tvungen att vända och byta om..fasiken va äkligt..det e första gången i mitt liv det hänt och bajskorven fågels släpte var ju inte en liten heller..uuhhh säger jag bara

Fågelskit..uhhhhh

Så här ser jag ut nu....

Blond när jag kom ner, brunett efter några veckor och för en vecka sedan ny frisyr och färg.
Vad tycks?
Skriv gärna en komentar vad ni tycker!


image569