Movie star

Igår kom Öp förbi på jobbet och ville intervjua mig om vad jag tyckte om schyssta listan innom kollektivavtalen. Se filmen i länken. 


  
Helena och Therese


                  

         Ni måste ändra datum till den 29/5 och klicka på schyssta listan.


 

Bilden sätter jag in senare, har inte hunnit. Ska även uppdatera mina inköp och vad som hänt det sista dygnet.

Tatoo

Emma, e du säker på att vi ska göra detta snart. Det e inte ens en månad kvar..huvva..måste fixa en bild. Scarry..

Åååå, kan inte sluta tänka på dig. Måste jag vänta tills imorgon för att få se dig, dina kramar värmer och kan inte sluta tänka på dig. Längtar tills filmkvällen vi ska ha på torsdag. Om jag kan vänta tills dess, men kommer få träffa han imorgon med..=)

Check this out

Kolla in detta. På Helena Johansson.


Du e farligt söt.. Men jag gillar d..


 

Du e farligt söt.. Men jag gillar d..


Kram jobbet

Funderar på att ta med mig alla arbetskamrater till Italien. Vi har så mysigt, kramas och leker..=) Igår fick jag massage och kramar av Christian, så mysigt. Sen Fredde, Tiger på dig själv,,haha vår. Tobbe e med där på ett hörn han med. Och Vakt Anders, min kram Anders. Sen har vi Micke, även en kram människa. Erica och min pingvin..haha Och Therese, tack för puschningen med Fredde..snart så.

Var in på O´learys igår, sista utekvällen för Erica, var med på vip listan tack vare Anders. Sen inne stog jag mest och kramades, så mysigt. Film på torsdag.

Nu ska jag leka med datorn igen och även städa lite.

LG shine. My darling

              

Köpte ny mobil i torsdags, LG shine, med spegel. Hur fin som helst och bra, mp3, kamera, spegel, bra minne, videokamere. Love it!

Pirat inspirerat tema

  Ajaj kapten
    Hittade världens coolaste hippster från sloggi. Tema från pirates of the carabbien. var tvungen att köpa dom.  Blev även ett par vanliga sloggi i rosa, 
                                                                                   

                                  

Sen köpte jag en parfym på 20 %, vita korset hade rea. Köpte Calvin Klein nya, ckin2u. Luktar gudomligt gott!
      Sen var jag en sväng på hamngatan 12 och hittade denna roliga bok. Kaxiga tjejers guide till det perfekta partylivet. Ni kommer få lite inlägg ur den då och då. Hur rolig som helst.  Skrattar igenom hela boken. 
  

Där rök min feta lön, men glad är jag!

image495Köpt dator idag. hela lönen gick åt till den men jag är så stolt över den. Den hade precis det jag letade efter, snygg modell, kärlek vid första ögonkastet. Håller på att installera den nu, men det tar ju en evighet. Jag är så lycklig. Imorgon ska jag köpa ny mobil oxå. Lika dan som Therese köpte i tisdags, hur snygg som helst. Spegel på framsidan. Nu ska jag gå till min nya kärlek och kolla hur det går med uppdateringarna.

Natt bio

Igår kväll/natt. 23.59 gick premiären för pirates of the carabbien 3 i Östersund. När jag slutade sprang jg ner på biostaden för att få tag på biljetter till mig, Erica och Therese. Tur som man har fick vi bland dom sista biljetter som fanns kvar. Stressade ner från jobbet för att hinna i tid. Sätter oss ner med en chips påse och läsk i högsta hugg. Njuter av filmen och lutar oss tillbaka.image494

Vilket bra slut det var, tror det var den bästa av dom tre som gått. Rekomenderar den, se den!


Filmen slutade runt 03.00, fort hem och lägga sig för 05.30 var det dax att kliva upp för att jobba igen. Var ganska pigg på jobbet ändån idag. För att fått sovit två timmar, knappt ens det.



Nu ikväll satt jag och Emma på news och drack lite vin. Men inte mer än ett glas, det räckte gott för mig..=)

Jossan 21år idag! Hipp Hipp Hurra...

image493

Idag, eller det blir igår om det ska vara riktigt så fyllde Jossan 21..=) Många grattis kramar till henne. En påse står och väntar på att bli hämtad. Men lite på fyllning ska det bli.
Önskar att dagen din blev bra och att du inte satt allt för mycket med böckerna..haha

Kärlek

Detta är bland den största kärlek jag har. Ni som känner mig vet hur galen jag e i läppsyl. helt galet va många det blir på ett år. Var tvungen att dokumentera dom innan jag slängde dom. Nu är det bara att köpa några nya så överlever jag sommaren.♥

image490

Dagens shopping

          

image488
  • Capri byxor från vero moda
  • Svart brottar linne från h&m
  • Mavala nagellack i färgerna Riga och Freshy
  • Skissblock från akademibokhandeln
  • Randig kavaj från vero moda  

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vägen in till stan var inte drömmen, storm och regn. Kännde att jag bara ville vända och gå hem men gav inte upp. Väl inne på stan blev det strålande sol och värme. Mammsen och jag köpte oss en glass innnan vi gav oss hemmåt. En givande shoppingtur blev det även idag.


Ingen lugn stund

Igår på min lediga dag var det ganska mycket som hände. För det första så sov jag halva dagen efter min långpanna dagen innan. från 06.30 - 01.20. Utan rast eller vila. 19 timmar. Huvva va jobbigt det blev på slutet. men soldi, soldi. Sen var det till att göra sig iordning, 50:års kalas för morbror. Grillade och sjöng. Sen in till stan och till bowling hallen, mötte upp, Theresé, Micke, Pilla och Maria för att spela lite. Sen hem och byta om, dricka några goda drinkar, sen vänta på att Micke skulle komma och hämta mig, vilket tog 2 timmar. Sen till Theresé och Pilla och förfesta lite, drack snowball i stora lass. Sen ner på G3 och möta upp Erica och Terese. Sen in och festa loss. Härlig kväll!

Imorse från 08.00 tills 12.00 har jag haft telefon terror. Ingen lugn stund på den telefonen där.

Stipendie

Idag fick jag en glad överaskning när jag vaknade. Det låg ett brev från skolan jag ska gå på i höst. Där står det att jag vunnit stipendie på 5000:- som dras av skolavgiften. Det är endast nio som delas ut en till varje program man kan gå. Och jag är en av dom. Så överlycklig!


Idag ska jag titta igenom lite bloggar. Har inte hunnit med det i veckan.

Underwear is the thing



Imorgon blir det underklädes shopping.

Vuxen poäng

Vuxenpoäng.com - Hur vuxen är du egentligen?

Din vuxenpoäng är: 12.2


Din ålder borde vara 22.5 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse

Ojdå, ditt test visar att du måste tagga ner lite. Du är lite för mogen för din ålder. Kanske dags att sluta använda ICA-kortet eller sälja bilen? eller varför inte beställa en resa till Kos?
 
Tips på saker att göra för att få mindre poäng
  • Börja drick öl.
  • Åk till Hultsfred, dvs festivalen, inte staden.
  • Flytta ihop med några kompisar.
  • Ge dina krukväxter till grannen.
  • Sälj din bil, det är omiljövänligt.
Känns helt okej med poängen, visst behöver jag tagga ner men gammal behöver jag inte känna mig.

Focus on fashion

       Idag var jag på stan och shoppade loss igen, men det var jag värd efter allt jag har jobbat och slitit. Blev två par vita pumps, ett par i spets och ett par lack skor. Dom är så snygga! 
  

Har gjort om lite med mina skor. hade dom först i skolådorna som jag gjorde om men nu satt jag in dom i bokhyllan så jag ser dom bättre. Inte riktigt klar, alla skor är inte insatta med så här ser det ut än så länge.

Blev lite små shopping förra veckan, body lotion med brun utan sol.
Luktar himelskt gott. Inte någon äcklig brun utan sol doft som dom flesta har.
Sen blev det lite läppbalsam och lipgloss. Och även Cosmo och Elle 

Fick även en fin tröja från jobbet som jag ska jobba i på yran i sommar. Mysig än mysigare.

Nu var det nog...

Idag sa jag till att jag verkligen inte orkar att jobba mer utan en ledig dag. jag har jobbat två veckor i sträck utan en enda ledig dag. helt sjukt att jag klarade av det så länge. men idag var det nog. Pratade med chefen att jag inte orkar. Jag har ju fått jobba över så himla mycket över min vanliga arbetstider. Fått jobba på min lediga dag förra fredagen. Jag har räknat ihop hur mycket övertid det blev från den 1 maj tills idag. 49 timmar! Det är ju en extra vecka + lite till. För att fira att jag blev ledig imorgon, tre dagar innan jag igentligen skulle fått vara ledig så gick jag och Erica på bio. Vänner för livet, med Adam Sandler. Rätt bra. Men höll påatt sommna av utbränd het. Kunde knappt hålla ögonen öppna på jobbet idag. Som tur var har jag haft sällskap hela helgen, alltid funnits någon att prata med.

För att summera helgen som varit så börjar det med bal på fredagen, alla var så fina men sviniga! Men lördagen var ju ändå värst. Middag för 230pers. Mest äldre, dom blev så packade att det inte var sant. Idag var det Vårsoaré, teatermusikal från så som i himlen och mamma mia. Men 55 skrikande små barn blev för mycket för mig. öll på att bryta ihop. Erica hjälpte mig lite att komma på bättre humör.

Nu är jag hema och imorgon är det shopping som gäller. Skor blir det sen kanske en kjol. Återstår att se.

Uno biglietto da Firenze

image471


Har nu hittat flyget som jag ska boka, tänkte göra det imorgon innan jag börjar jobba. Det går från Sthlm, Arlanda till Florens. Blir en mellan landning i Milano, Malpensa två timmar. Men det e bara kul. Det går på 1100:- Och det e det absolut billigaste som finns. Det ä ju inte så många flyg som går till Florens, utan då koster det runt 12.000:- Vilket jag inte känner för at betala för att slippa sitta på ett tåg från Milano. 

 



Nu är det bara datumet som jag ska bestämma, har svårt att bestämma om jag ska åka den 2 eller den 4 september. Jag får nämligen flytta in i lägenheten den 4 september men jag skulle vilka va där nån dag innan med. Bo på hotell och undersöka lite granna. Men ska kolla i papprerna från skolan som jag fick och då kan jag fastställa ett datum.


Skepp å hoj

image468


Tanti colori, mi piace



    

image461

Den här grön färgen och den rosa ovanför är så härlig.
Lite söta underkläder har det blivit på den sista tiden.

          

Sommarens trend

image452 Fastnade direkt för denna bild, shortsdressen är så snygg, måste verkligen ha en själv. Hela outfiten, sommar trend utstrålar det. Längtar så mycket till sommaren. Kan den inte komma nu, så jag får använga mina nya skor och kläder.






Blev ett par reebok skor igår. Ska nog köpa ett par svarta för att jobba på yran i sommar.

Hur kunde detta hända Paris?

image450

Här ska Paris Hilton avtjäna sitt 45 dagar långa fängelsestraff. Cellen är hennes egen garderob: 3,5 x 2,5 meter med toalett, handfat och ett litet, litet fönster.

image451

Många kändisar har sluppit fängelse när dom kört utan körkort, och varit full. Varför Paris Hilton?
Jag tycker att världen är väldigt orättvis i vissa tillfällen. Varför är det inte samma regler för alla?