Dröm i uppfyllelse

Kan livet bli bättre än vad det just är? Skulle inte tro det!

Som dom flesta vet så jobbar min mamma som dagmamma. Och grannen över gården har en chihuahua som är den sötaste i världen. Jag har tjatat om den så mycket. Ååå tänk om jag kunde få gå promenader med den, tänk om han va min, sy kläder till den o.s.v. Nu är det sant. Hon som äger chuhuahuan kom fram till mamma idag och frågade om hon jobbade som dagmamma, hon har nyligen fått en dotter. Och hon ska börja här. Mamma som jag älskar sa till henne att jag avgudar deras hund. Så nu kommer jag få umgås mycket med älsklingen som jag har längtat efter. Äntligen kommer jag få ha en chihuahua, även fast det inte kommer vara min så kommer jag behandla han som en prins..=)
Jag är ÖVERLYCKLIG!


Söta älsklingen

Det är den bild där chihuahuan är på. So cute!




Det är dock inte denna söting.

Tips promenad

Hittade det här i aftonbladet idag:

Jorden kommer antagligen att gå under p.g.a:
1. Klimatet
X. Jätte asterioden Apophis
2. Britney spears nya frisyr.



Först när jag läste det fattade jag inte, kommer jorden gå under p.g.a Britney´s frisyr? Tyckte att det lät lite konstigt. Men sen trillade poletten ner..=)

Boendet klart och fixat

Har nu bokat boendet i Milano. Hade väldigt tur där. Dom hade nästa fullbokat. Men som vanligt så flyter det på bra..=) Nu är det fixat och klart.

   Sen blev man inbjuden på fika hos Masha och hennes tvilling syster när vi e där nere. Så härliga tjejer.

Kollade även upp biljetter till hösten när jag ska till Florens. Hittade tor för 1500kr med sas. Bokar biljetten när jag kommer hem från Milano. Resan drar igång den 2 september och hemresan innan jul blir den 18 december. Tänkte umgås med Masha och hennes tvilling syster några dagar innan jag åker till Florens.

Breaking my roules, no big deal...

Idag är det historia. Jag har en ledig helg. Det har inte jag haft sen början av januari. Känns så skönt. Bara slappa, shoppa, umgås och mysa. Har verkligen saknat det!

Jag och mamma tog e shopping tur på stan. Jag köpte ett par röda pumps igen..=) Men fick ingen protest av mamma, första gången vill jag säga att det har hänt. Hon tyckte att dom var super snygga. Jag har redan dom i svart och älskar dom. Och röda skor är SO HOT RIGHT NOW.




Jag köpte cosmo förra veckan och fick med ett parfym prov av Paris nya parfym, Heiress. Det luktar gudomligt gott! Köpte body lotion idag och tänkte köpa parfymen på taxfree när jag åker till Milano om en månad.


Hollywood kändisarna, vart är dom på väg?



Vad har hänt med dagens kändisar? Har tänker dom? Vad vill dom med livet igentligen? Varje dag står det att nån har blivit inlagd för avvärjning. Det är säkert 8 av 10. Hur många av dom kommer att finnas kvar i livet om 5 år? Inte många skulle jag tro. Efter att Anna Nicole gick bort har det blivit allt fler av kändisarna som tänker ta självmord om dom inte får hjälp. Senast jag läste så var det Robbie Williams. Britney Spears vet man ju inte hur det kommer sluta med allt hon hittar på bara så där för stunden. Nicole Richie, Mary-Kate Olsen och Lindsey Lohan att nämna några, hur kommer det gå för dom? Och Victoria Beckham som enligt rapporter inte kommer leva längre än till 54 år p.g.a hennes vikt.

             
  
  

Vart kommer det hela att sluta?

Will I make it? That´s the question!

I sommar flyttar Beckham till Hollywood.



Jag har alltid otur när det gäller Beckham. Han är min största idol. Jag har varit på matcher Sverig - England och han har alltid lyckats blivit skadad precis innan. Mamma vågade inte berätta att han inte skulle komma till Sverige när jag åkte ner endast för att se han spela. Om jag viste det hade jag inte åkt, men är glad att jag gjorde det ändå. Har planerat in för länge sen att jag skulle åka till Madrid detta år och se Real madrid spela, och framför allt se THE BEST LOOKING GUY OF THE WORLD spela.

       
Kommer jag att hinna göra det innan han åker till U.S.A. Tänkte höra med Emelie när hon kommer hem från Asien om inte hon vill följa med på en liten tripp och kolla på fotboll. Jag ska banne mig åka dit innan han drar. Annars så blir det U.S.A 2008! Vilket inte är så dumt det heller.

Fashion icon

Victoria Beckham har en grym stil. Rätt klädd vid alla tillfällen.

           

Varför är inte Sverige mode intresserad?

Är detta normalt?

Är det normalt att jobba över 100 timmar på en och en halv vecka? Jag kör dubbelpass var och varannan dag. Annars ska jag bara köra lunchen. Men vi har lite ont om personal så jag behövs. Jag har inte haft en ledig helg sen nyårsafton. Jobbat varje helg. Ska försöka så jag får denna helg ledig och ta igen mig lite. Dom frågade om jag inte kunde köra frukosten på söndag men NO WAY! Inte en tidig morgon igen. Det får dom försöka hitta en annan som får ta det passet men kommer säkert sluta i att jag måste ta det iaf. I måndags körde jag 15 timmar pass, och veckan före blev det några 14 timmar pass med. Blir väl fredag med skulle jag tro. Hoppas bara att jag får lördag och söndag ledig. Jag kommer bli utbrännd om jag inte får vila.

      Känns som om jag bor på hotellet, Sara säger varje dag: Ska vi checka in dig? Skulle va så skönt att få sova längre och slippa promenaden på morgonarna över bron, speciellt nu när det är -27 brrrr! Men jag längtar faktiskt till jobbet för jag har så bra personal som jag jobbar med. Det får man ett bra humör och att man orkar jobba vidare närman är som tröttast.

   Igår kom det massa mat från Åre. Till viss del var det för så det åkte direkt ner i komposten och sen några sopsäckar med KEXCHOKLAD..=) Tog mig några idag och ska väl ta några fler imorgon. Så grymt jobb jag har. Vi har världens godaste sallads buffe varje dag. Massa olika exotiska frukter.



Min rosa dröm

110802-325

Blondin skämtar dagen...haha

110802-295

Här ska ni få höra på något roligt. Igår kväll när jag jobbade så sa Håkan vad jag skulle skriva för namn på maträtterna. Så lät vårat samtal:

Håkan: Bambu och oxfilesås
Helena: Bambuskott?
Håkan: Bambu
Helena: Och sen?
Håkan: Oxfilesås
Helena: Bambu och oxfileskott?
Håkan: Nej, Bambu och oxfilesås.
Helena: Sådära, vilken av dom här såserna är vegetarisk?
Håkan: Gissa!
Helena: Va dum ja e. Det är ju så klart den med oxfilen..haha


Var man pigg eller vad? Jobbade i 15 timmar.

Ahlgrensbilar dator.

110802-312


Jag är med i en tävling där jag kan vinna en ahlgrensbilar dator. I ROSA. Vill så gärna vinna den, det e verkligen jag över den. Vill ha en dator med lite färg på inte en tråkig svart som hela jordens befolkning har. Håller tummarna så att det blir en vinnst för mig..


Kolla in länken på
ahlgrensbilar så ser ni hur fin datorn är.

Semle dagen..hurra!

Idag är det dagen, dagen då man får äta gott. SEMLOR! På jobbet hade vi små söta mini bäbis semlor. Två st slank ner i magen på mig..=) Men några bruna böner och fläsk. Där tog det stop. Körde på sallads buffen med massa exotiska frukter ist. Kommer jobba heltid + massa övertid ända till den 16 mars. Och Sussi my love. be calm. Jag kommer fortfarande till festen din..=) Tar bussen på fredag kväll eller lördag morgon då..

Brittan är flintis

110802-310

Hur kan man raka av sig håret! Helt galen människa, hon måste ju vara utbränd som bara den.

Alla hjärtans dag, vart tog den vägen?

Den dagen såg jag inte en skymt av, jobbade hela dagen från 08.00 till 22.00. Men fick ros av chefen och även gele hjärtan..Tack!

110802-308

Men jag önskar alla nära och kära i efterhand, att ni myste och hade kul.



Kommit hem efter ett långts pass igen, började 06.00 idag, inte lätt att kliva upp på morgonen vill jag säga. Slutade vid fem och då var det bara att gå ner till nästa jobb. Jobbade första dagen på The Rock, eller praktisera så jag lär känna baren. Att jag känner mig hemma där. Men jag tror inte att jag tar det ändå. Kände ingen bra sammanhållning i personalen. Och om jag ville lära mig mer drinkar än vad jag kan så får jag inte betalt. Jobba utan betalt...humm. Inte värt det med tanke på att jag jobbar så långa dagar på Gamla teatern.



Ska söka lite fler jobb och har en jobb vecka som väntar. Men jag tänker inte ta på mig extra jobb som jag gjorde denna vecka. Först jobba 8 timmar och sen övertid. Två dagar till, sen är det sängen som gäller. Tänker inte kliva upp på hela dagen. Frukost på lördag sen är jag ledig till måndag..hurra!

Förlåt

Den här veckan och kanske nästa vecka blir det nog inte så mycket bloggande. Jag jobbar hela dagarna och vissa dagar dubbel pass och hinner inte uppdatera. Men på söndag, min enda lediga dag denna vecka ska jag vara mer aktiv. Saknar bloggen när jag inte hinner.  Den har blivit som en del av vardagen nu sen när jag kom hem från Italien. Vännerna bor långt bort och jag vill ju förmedla vad som händer och sker här hemma. Men snart så ser jag dom flesta igen. Ska bli så kul. Fest blir det ju snart med, Sussis birthday party! Hoppas hon blir glad för presenterna.

   Nu är det dax för sängen, kliver ju upp så tidigt på morgon så jag behöver min beauty sleep.

Jobb som bartender

Idag fick jag jobb på The Rock, ska jobba som barteder/servetris. Det är ett extra jobb men kommer nog bli varje helg skulle jag tro. Bara det inte krockar så mycket med jobbet på Gamla teatern. Ska in på praktik tors, fre och lör för att lära känna baren, vart saker och ting är. Lära mig lite drinkar.

Denna vecka hinner jag inte med annat än jobb. Jobbar hela veckan i lunchen sen på torsdag och fredag är det dubbel pass som gäller. Men skoj ska det bli. Får in pengar till Italien och det behövs.

Feel free

110802-305

Sugen på gratis prylar?

Få gratis premier genom att värva medlemmar. Du kan få allt från sex and the city box, presentkort från vero mode, mq och ikea, ps2, och massa andra saker. Gå in på denna sida och bli medlem.


Week-end med tjejerna till Milano

Biljetten är bokad, 30 mars drar jag, Ankan och Anna till Milano för att njuta på vår solen och sitta på cafe och dricka en latte..Äntligen blir resan av som jag och Ankan har pratat om sen vi började studera italienska på gymnasiet, 4 nästan 5 år sedan åker vi tillsamman på resan dit. Jag blir deras guide att visa dom bästa uteställerna, shoppingen, restaurangerna, m.m. Jag kan ju staden in och ut efter att ha bott där i 6 månader.

week-end i milano

En lugn kväll

Har kommit hem från jobbet nu. Eller jag slutade vid 00.00. Jobbade i baren idag, minnena från England kommer tillbaka. En lugn kväll på jobbet, lagomt med gäster, bra med dricks och mycket skratt. Jag och Tessan tog ett glas rödvin för att fira att vi blev klar till 00.00. Sen kom Emelie och ville få med oss ut på g3, men jag hade inte legget med mig och vi var inte så jätte sugna heller. Så vi satt och drack vin i baren ist. Emelie säger värdens roligaste sak: min bil gick sönder för nån vecka sedan och jag ringde en vän som e lite haj på bilar och frågade vad som var felet. Hon svarade att det var batteriet som var urladdad. Då säger Emelie: finns det batteri i en bil, den går ju på bensin..hahahaha Åååå så mycket som jag och Tessan skrattade när hon berättade det.


110802-300

Anna Nicole Smith = DÖD

Enligt amerikanska medier tror dom att hon dog av en överdos precis innan hon dog. Hade kvävts av sina egna spyor.

Anna Nicole Smiths stora förebild i livet, filmstjärnan Marilyn Monroe, avled i sömnen den 5 augusti 1962 efter en överdos lugnande medel.

Kan det vara så att hon ville dö precis som sin idol? Det har jag hört förrut att hon ville.

110802-299


Red passion

Dom stog där på en hylla under nyheter. Helena, titta på mig. Jag kunde inte motstå dom. Äntligen har jag mina röda pumps. Jag vet. Jag bröt mot min regel. Känns lite surt på det viset men jag är så glad över mina nya skor.
        

Ännu ett par i min sko hylla. Igår kväll stoppade jag ner alla skor i massa kartonger så dom fick en varsin och stoppade in dom i bokhyllan. Ska iväg på lördag och köpa fint omslagspapper och slå in lådorna så det ser lite mer exclusivt.


Jag hittade även ett par tofflor som jag ska ha till jobbet nu innan jag gått in mina nya ballerina skor. Dom skor som jag har nu när jag jobbar får jag så ont i hälarna av så det kommer inte gå i längden. Tänkte inviga dom imorgon när jag ska jobba.


 

         



Ska gå och ge mamma mitt kontokort så det inte blir fler shopping dagar. Fy, jag skäms nästan över mig själv att jag har shoppat så mycket dom senaste två veckorna. Det måste faktiskt vara STOP med det NU!

Ingenting för mig

The queen filmen var inget för min del. Inte i min smak. Det var bra men handlade inte om så mycket. Mest att folket va besvikna på drottningen för att dom inte gav ett utlånande eller vad det heter till befolkningen som var sårade efter Diana´s död. Skådespelarna var väldigt lika kungafilmen. Bra gjort!


 
Jag kände längtan tillbaka till London. När jag , Sussi och Mike gick vägen ner till Buckingham palace. Den långa vägen med bil kö hela vägen. Längtan är stor!

THE QUEEN

110802-293Ikväll ska jag och mamma gå på bio och se The Queen. Den lät bra och jag hoppas att det är det med. Vet inte så mycket om själva filmen förrutom att den handlade om att prinsessan Diana är död i en bilolycka i Paris och att alla sörjer utom en, drottningen. Det ska bli kul att se filmen för jag kommer känna igen mig, det var ju bara 6 månader sedan jag gick på gatorna i London. Såg Buckingham Palace. Jag berättar senare ikväll om den är värd att se eller ej.


   

Sweet escape



 
The sweet escape 

110802-291

Det är så bra!

Helena´s små underverk



TOSCAKAKA



JORDNÖTSKAKA


Klockan är bara 14.00 och jag har hunnit med så mycket. Klev upp vid 08.00 för jag hade bokat tvättstugan så jag kunde tvätta mycket. Undertiden hann jag med att baka två kakor och gå på affären och handla det som saknades. Just nu sitter jag och väntar på att glasyren ska stelna lite så jag kan he på den på kakan men jag vet inte om den ser så aptitlig ut. Det var meningen att det skulle vara gul hushållsfärg men det hade jag inte, den enda färg jag hade var grön..Ni ser ju själv att det kanske inte är någon höjdare för äldre. Det är nämligen till kalaset vi ska ha på söndag för min bror.




Glasyren, inte så aptitlig kanske!..


När blir det min tur?

110802-284

När ska det bli min tur att sväva på moln av lycka? När är det min tur att visa upp min nya älskling? Jag önskar mig en chihuahua såå mycket. Skulle offra det mesta i livet för en sån liten sötnos. Om drömmen bara kunde slå in snart, varför inte här och nu.


            

I LOVE NY

110802-276

Måste bestämma mig för vad jag vill få shoppat i NY i april. Mamma åker nåmligen då för en week-end. Håller på att göra en önskelista så att man får nått som man kan vara ensam om men det e vissa saker som man bara måste ha. Tröjan som man ser över allt..haha

   

Får se när det blir min tur att dra över atlanten och shoppa riktigt..=) Ska till hollywood och se beckham spela, det är ett som e säkert. Funderar även på att söka skola i Florida. Men det får vi se om senare.

Stanna och va brunett

110802-282


Jag tycker hon skulle stanna i att vara brunett. Det passade henne så bra. Fast hon är fin i blont med.



Röda skor

110802-279


Jag är så sugen på att köpa röda pumps. Nästa sko inköp får faktiskt bli det. Så snyggt till jeans och även till festkläder. Det är en liten färgklick. Det är ganska tråkigt att bara ha svarta pumps skor. Skulle köpa röda i Milano nu när jag var där men jag hade varken tid eller ork att springa och leta röda skor över hela stan. Nästan alla sko affärer va stängda den dagen oxå..=(

-20 Brrrrr

Idag är det -20 och jag tänker inte gå utanför dörren idag om jag ska va ärlig. Det är så kallt att backen är stängd och då är det kallt. Jag var ju ute igår när det var - 12 och höll på att dö över bron som jag är tvungen att gå över. Ni som bor i Ö-sund vet vad jag menar. Men idag ska jag ha mysdag och kolla på film. Det är ju den här kylan som brukar vara vid nyår, fast ännu kallare. -30 brrr. Jag ska svepa in mig i myskläder och filtar och göra mig en kopp te och bara mysa.


        

Frösöbron till vänster                                                                            

Älskade säng eller inte?

Har stött på ett annat problem oxå, sängen min. Den är alldeles för skön och den gör så att jag inte kommer upp på morgorna. Tidigast blir runt 12.00 och så vill jag inte ha det. Det är helt omöjligt att komma upp tidigare. Jag vill men det går inte. Det är helt uteslutet. Ska prata med mamma om hon vill byta säng eller ta tillbaka min gamla som pappa har så får han ta den här sängen. Jag har fått så många komentarer om att jag har världens skönaste säng. Dom vill inte lämna den. Får se vad jag gör åt detta problem ska väl fixas i helgen.

Panik över garderoben!

Jag har ett stort problem. Min garerob är proppfull, ingen nyhet precis men nu får jag panik över den. Senaste veckan har jag ju shoppat som en galning med säkert 25 klädes plagg som ska in i den propp fulla garderoben. Jag har funderat mycket på att slänga ut alla möbler jag har i rummet och köpa nya garderober ist. Dom två jag har e fulla som ni kan se på bilderna..=( jag e verkligen galen i mode och kläder, ska alltid ha det som är nytt. Kanske använder en gång och sen ligger det längst in i garderoben. Jag ska väl köpa lite lådor som jag kan stoppa kläder i som inte används så ofta. Eller nått sånt. Eller en stor maffig garderob med spegel dörrar. Min dröm!



        

Det vattnas i munnen...

Hur skulle jag kunna klara mig utan en latte? Det är verkligen en del av min dag. Det spelar ingen roll om det är en latte eller en cappucino. Det är så drömmande gott.





Är jag shoppoholic?

Jag är nog shoppoholic skulle jag tro. Det är inte ofta jag kan gå på stan och inte köpa någonting. Jag säger hela tiden, men jag behöver det här och även den dära. Fast igentligen skulle jag klara mig utan det. Jag försöker vara hård mot mig själv, men tydligen så funkar det inte. Men jag har ett mål nu så då ska det gå lättare. Jag har redan införskaffat mig i en stor spargris. Fick pappa´s whisky flaska som han fick i födelsedagspresent, rymmer 4.5 liter. Har redan börjar spara och det ligger en fin slant nere på botten. Målet är att det ska vara full med massa pengar som jag kan ha nytta av i Italien i höst. Det ska gå till resor och nöjen. Så målet nu är att inte shoppa så mycket, ska dra ner drastiskt på utgifterna.

Mina enda inköp som kommer att bli dom närmsta två månaderna är presenter till dom som fyller år och sen en bärbar dator, ny mobil och en exklusiv ring. 

110802-264

Bra ställt = lycka

Gick in på stan för att betala en delbetalning av skolan jag ska gå på. Blev 6000:- fattigare men än är det inte kris med pengar, fortfarande en bra summa kvar. Känns skönt att slippa tänka på dom pengarna nu. Sen bar det av med en liten shopping tur på stan idag igen. Det var sista shopping dagen på några dagar. Ska försöka hålla mig ifrån shoppingen till 1 mars. Men ni känner ju mig, gå på stan utan att komma hem med något är ett problem. Jag kan inte motstå. Jag köpte några kläderplagg och hudvårds produkter och sen present till bror min och till vännen Sussi.
110802-260


110802-262110802-261

Say no 2 drugs!

Swedish Self-Cleaning Toilet

Hittade den här reklamen på Devil in Prada blogg. Fasiken va bra den e.

Förvånad av resultatet.

110802-250

Idag blekte jag utväxten och använde hm´s egna märke. Jag blev förvånad av resultatet, det blev hur bra som helst. All utväxt borta och det blev inte gult/orange utan den färg jag ville ha. Hade hört att den va bra för
Sussi hade prövat den förrut. Och jag rekomenderar den starkt till andra som är nyfiken på ett billigare alternativ till blekning. Jag har ändå ganska mörkt hår och bleker det till ljus blond. Så nöjd med resultatet.

Beslutet!

110802-259

Jag har kollat runt lite bland olika mobil telefoner och det är dom här fyra som jag fastnar för. Helst vill jag ha dom två längs ner men vet inte vilken som jag helst vill ha. Självklar vill jag ha D&G mobilen men jag vill även ha den rosa. 

Lekte med photoshop.

FÖRE:
helena fin

EFTER:
110802-258

Vilken värk jag har....ahhhh

Kom hem från jobbet för en timme sedan. Jag trodde att det skulle bli en kort arbetspass idag eftersom det bara skulle vara en konferans med 50 pers. Var lite sliten efter gårdagens jobb men jag sa till att jag kunde ta passet imorgon med för jag behöver ju pengarna. När jag kommer dit dukar jag upp kaffe och fika bröd där konfearansen ska vara, trodde jag var klar efter det. Men sen skulle dom äta buffe efter mötet. Så då dukade jag upp teaterbaren för 50 pers och sen ställa fram buffen. Jag jobbade själv med jag han precis i tid tills dom kom ner. Sen kom Therese och hjälpte mig när vi skulle duka av för att deserten skulle in. Det var chokladkaka med nogat klick och hallon på. Himmelskt gott...

Jag har sådan värk i fötterna så jag önskar en massage. Som tur e har jag inget planerat inför morgon dagen så jag kan ligga i sängen extra länge..=)

Att klä i rött!

110802-257
Köpte ett rött läppstift idag. Vet inte om det passade mig så bra men ska känna mig för och känna hur det känns. Jag brukar alltid ha rosa läppglans så det blir en förändring. Kommentera gärna vad ni tycker!

110802-256

Efter en promenad på stan...

Shopping listan:

  • Två par mössor, en addidas den andra vet jag inte, köpta på stadium
  • Ett par snowboard vantar från stadium
  • Gåva från bioterm
  • Två linnen, brunt och vitt från Bikbok
  • Gåva från bikbok, vatten flaska + bag
  • Tre par troson från lindex
  • Brun utan sol och deodorant
  • Bioterm concealer och lip balm
  • Rosa kortarmad kofta från lindex
  • Rött läppstift från loreal
  • Blondering färg från hm
  • Två omlott tröjor, rosa och vit från bikbok

110802-255


Stadsbesök...

110802-248
Idag gick jag med mamma på stan, och för en gång skull betalade jag allting själv. Stolt över mig själv. Jag har alltid fått nått av mamma eller hon har betalat nått som jag velat ha. Men eftersom jag känner mig rik betalade jag allt själv. Jag känner mig som en kändis som har massa pengar, lämnar fram kortet och tänker inte mer på att det försvinner lite på kontot...=) Just nu är det ingen fara med att börja tänka på vad jag köper. Jag lägger in bilder ikväll om vad det blev som jag shoppade. Jag måste nämligen skynda mig till jobbet nu.

110802-249

Antagningsbesked för skolan i Florens

110802-244

110802-242

110802-243

Idag kom det en glad överaskning ner dimpande i brevlådan strax efter 10 tiden. Öppnade det försiktigt och undrade nyfiket vad det kunde vara. Man skulle nämligen få besked om man kom in i slutet av mars. När jag öppnar det står det: GRATTIS HELENA. Du är antagen till skolan accademia Italiana i Florens med inriktning Modedesign läsåret 2007/2008. Jag blev så glad av lycka. Äntligen ska jag börja i skolan igen och desutom i Italien som jag önskade högst av allt i världen just nu.

110802-247      110802-245

Nu ska jag fylla i massa papper, både till csn för studielån och sen ett papper där jag ska matcha ihop mina roommates. Ska ju dela en lägenhet med 4-6 st andra. Sen var det några flera papper. Massa papper att läsa oxå.

110802-246

Feeling good to be RICH

Har ju fått mig en stor lön nu i januari så jag ä på shopping humör. Har ju blivit en hel del faktiskt. Garderoben sprängs. Får verkligen pressa in kläderna och sen stänga fort nu för tiden. Det var ju inte så länge sen jag rensade garderoben och det blev ju ändå en sopsäck full. Vart tog det utrymmet vägen?

Gav mamma och pappa massa pengar, det som jag hade låna av dom. Så nu är jag skuld fri. Känns så otroligt skönt vill jag säga. Nu måste jag köpa mig en bärbar dator. Ska väl göra det i helgen kanske. Beror på om jag hittar någon som jag vill ha. Men har kollat ut några som jag gillar. Ska nog köpa mig en ny mobil med när jag ändå är igång. Det kanske blir motorola, d&g. E lite sugen på den faktiskt.

Ne, jag ska börja dra mig ner i sängen nu för imorgon ska jag jobba, blir väl ett långt pass imorgon med som alltid. Det tar på kroppen att jobba 14 timmar utan rast, speciellt fötterna och benen. Men man får ju masa pengar för värken..haha

Ännu mer shopping blev det idag..=)

110802-238110802-235110802-237
Köpte några sloggi trosor, ett Nike linne och tandblekning. Tänkte prova om det funkar.
110802-230        110802-229
Hittade även dom här två paren på din sko för 100kr st. Dom svarta är till jobbet. Slängde mina andra i Italien. Dom var så slitna så jag köpte nya.

Milano shopping januari -07

110802-241           110802-240
Svarta shorts från Zara.                                 Prickig tröja från Zara
110802-239       110802-232
Grå tröja från Zara.                                                                     Gucci skärp.
110802-236      110802-233
Silver väska från Oviesse i Sondrio.                        Gucci plånbok från Sondrio.
110802-231                       110802-234
Gucci armband från Milano.                                Guldportmonä från Sondrio.

Paket som låg på sängen när jag kom från Italien

110802-228110802-227110802-226110802-225110802-224

AIUTO! Jag är shoppoholic...

110802-220110802-223110802-222110802-221

Beställde från La redoute igår kväll. Blev lite granna. Blev en guld top, brunt linne, gråmelerad klänning och ett par bagy jeans. Det går på 1200kr tror jag att det blev. Nu väntar jag ivrigt på paketet ska dimpa ner i brevinkastet.

Tiden i Sondrio - Italien

Familjen Silvestri som jag bodde och jobbade hos.
110802-218     110802-217
Vardagsrum och kök
110802-216    110802-201110802-203      110802-202
Mitt kära rum, privat badrum så underbart!
110802-215110802-213110802-212
Sport centret som jag bode granne med.
110802-211110802-210
Utsikt över sondrio. jag tog mig en promenad upp för berget en dag och fotade lite. Det så otroligt vackert med bergen som "skyddar" staden. Det går inte att gämföra med sveriges bergstoppar någonsin.
110802-209110802-208
Skolan som jag gick på, scuola media sassi. Lektionerna helt på Italienska och elever från hele världen. Jag vart dock den enda som kom från skandinavien och ni kan gissa att jag fick mycket uppmärksamhet. Blond svensk tjej, dom ville veta allt om mig.
110802-207110802-198
Jag och Klevis när jag var i Milano, strålande sol och +15.
110802-206
San babila
110802-194
Gallerian vid piazza duomo
110802-193
Duomon, även fast jag var där för första gången ett och ett halvt år sedan så har dom inte renoverat klart framsidan. När ska dom bli klar?
110802-192
Clevan. Bodde hos han när jag var i Milano.
110802-200110802-205110802-204110802-199110802-197
Huset där jag bodde i Sondrio, nedersta våningen till höger.
110802-196110802-195110802-191
Utsikten från planet hem. Så vackert!
110802-214