Nya bilder på min frisyr

image449

Har varit lite dålig på att uppdatera med bilder, men jag hinner helt enkelt inte..=(
Träffade några kära bekanta i helgen, kul att se er igen. Vill bara säga att ungdomar idag är väligt sviniga av sig. Vi hade ju hand om en student fest på jobbet, 600 ungdomar skulle det komma, men tur va det att bara 300 pers kom. Den ena fullare än den andra, spya efter spya, vissa kommer springandes gråtande. Tack gode gud att tonåren är över för en egens del. Men kul hade jag, shejka loss lite bakanför baren och på dansgolvet. Slängde ut bira efter bira. Dom som anordnade hela festen skulle ha en 6 liter skumpa. Sen skulle dom ha 10 skumper till. Fy va dom stank sen. Dom sprutade så klart ner sig med skumpan. Tänk lite på oss som måste städa efter er när i gr sådant på krogen.

Dagens överaskning:

Maybelline dream mousse eyecolor, paradise green.
Första ögonskuggan som håller en hel dag utan att lägga sig i streck på ögonlocket.


Nachos på dalwhinnie

Börjar dagen med att fika på the huset med Maria för att sedan gå till tatueringsstudion. Även fast det inte var jag som skulle tatuera mig så var jag nervös. Men det såg inte så hemskt ut så jag kanske ska göra min snart..=)

Sen var det bara att gå till jobbet och köra igång där. After work och Tango! Emma och Johanna kom förbi en stund.
 


Blev att jag, Therese och Erica tog ett glas vin och sen gick ner till dalwhinnie och åt nachos. Imorgon är det röj på jobbet som gäller. 600 pers och 4 vakter. Vad kul det ska bli.

Ute kväll



Köpte mig en ny locktång igår. Den andra har totalt sagt upp sig. Så det blev en i serien chilli. Så fin och bra är den. Sen köpte jag en grön ögon skugga idag. Var på rea.


Igår var Jag, Emma, Therése, Erica, Therese, Christian, Johanna, Sara, och lite annat roligt folk ut på krogen. Var på Marite, Träffade Freddan där inne. Sen drog vi vidare på seven, heaven and hell. Jag tyckte att båda ställerna var väldigt tomt men dom andra tyckte det var full smockat. Jag har väl inte kommit ner till realityn än från Milano´s krogar.

Idag var jag och Emma på stan, kollade runt lite. Träffade Erica och Therese lite på stan. Sen bar det iväg till jobbet, hur skönt på jobbet idag. Det var mycket folk som kom och åt. Tryck hela tiden. Det blir så mycket roligare om det händer saker än att sitta och vänta tills man får stänga. Nu ska jag sova, stan imorgon med Emma och Maria.

Sött linne i sommar

image445
Hittade det här söta linnet på Forewer21 för £8.90 eller något liknande.

Filmkväll

Om jag skulle gått på bal i år så skulle jag ha en sådan här klänning.

image444




Idag har det varit filmkväll, har inte kännt mig så pigg på mycket idag. Har mest sovit hela dagen. Men film orkar man alltid med. United 93 blev det, från 11 september 2001. Filmerna är så gripna, såg Worls trade center i höstas. Den är väl snäppet bättre men det är så hemskt att det verkligen har hänt! Att folk har upplevt en kapning, och inte veta hur det ska sluta.

Jag rekomenderar starkt båda filmerna. Ni måste se dom. Tänk att det redan har gått snart 7 år sedan. kommer ihåg att jag gick i 8:an och satte på radion i klassrummet. WTC var det ända dom pratade om. Då hade jag inte sån stor koll på stora byggnader och så. Sen efter skolan när man sätter på tv:n så på varenda kanal är det WTC. Det går inte att fatta om man inte såg byggnaderna innan, jag kan inte göra det.

Efterfest.=)

Har precis kommit hem från jobbet och efterfesten. Jag Freddan och Micke festade till efter vi slutade 03.30. Efter några shots, vin och goda drinkar e jag hemma. Funderar på att dra mig till jobbet och käka frulle. Får se hur jag gör. Skulle va gött med en promenad och umgås med Emil lite granna också. Slippa sitta hemma och dega framför tv:n. Tjänade riktigt bra med dricks ikväll. Blev ett tryck i baren innan salongen öppnade. Minnen till England kommer fram.
Micke - Ibiza 2008 redan bokad!

Idag är det kalas för mamma. Bakade maränger igår innan jobbet. Hade totalt glömt bort det. Goda blev dom.



Smickrande komentarer

Under veckan som gått har jag fått otroligt många smickrande komentarer. Här kommer några:



Borde vara olagligt att vara så söt och vacker som du

Du är den vackraste jag sett

Du är en sådan person som har ett hjärta som många saknar



Allt värmer verkligen, man blir så glad av att få höra sånt ibland. Ni gör veckan att bara flyga iväg.

Fest med 600 ungdomar

Nästa lördag är det fest på Gamla Teatern. 600 ungdomar ska vara där och festa loss. Självklart har jag skrivit upp mig på jobb och har chans för att flörta lite hej villt med dom. Fasiken va skoj. Emma kommer att jobba då med. Och kanske Emelie om hon fick plats i bilen som ska upp till helgen. Värsta festen. 

image442

   Jag håller tummarna för dig Emelie att du får plats i bilen. Vill träffa dig för jag saknar dig till tusen.


Nära på att kyssa dig

Var så nära att kyssa dig i tisdags kväll. Jag vet inte vad som flög in i mig men det var verkligen nära. Ren reflex som händer ibland. Men vill så gärna göra det utan att behöva tänka att jag inte kan. Men jag undrar vad du skulle göra om jag gjorde det.

Florist? ja visst...

I tisdags efter att interflora blev klar med sin utbildning fick jag ta blommorna som blev över. Det passade ju perfekt. Mamma fyllde år samma dag så jag gjorde en stor fin bukett till henne. Gjorde även en bukett till Erika och Freddan som jobbade då. Dom blev så glada så. Gjorde två små till mig. Emma kom förbi en sväng så hon fick ta med sig lite blommor till jobbet. Dom trodde inte på att jag hade gjort buketterna, gjorde en till disken i repan med.


Onsdagen umgicks jag lite med dagbarnen hemma och vi har fått en stor studsmatta på gården. Självklar skulle jag testa. Gjorde lite trix och vipps så ligger jag på backen och att det knakade till i nacken. Det gjorde ganska ont i nacken/ryggen men fick massage så det börjar bli bättre. Ska hålla mig borta från den ett tag. Så jag inte får några skador på allvar.


Blombud? till mig?

image440Kom ett stort bud till Gamla teatern idag. Blommor. Jag stog där som ett frågetecken och visste igenting. men det var ju adresserat till jobbet så jag sa åt dom att lasta i dom. hur mycket kan det va, tänkte jag. Det var 8st stora kartonger med massa olika blommor. Interflora ska nämligen lära ut om blommor på tisdag och levererade alla blommor till oss. Men vi skulle inte ha fått dom förrän på måndag. Jag packade upp 2,5 karton sen tog hinkarna slut. Resten av blommorna står i kylen. Får se om jag packar upp dom imorgon eller om dom får ligga kvar i kylen. Tror inte dom kommer hålla sig tills på tisdag. Vilken miss isf. Vissna blommor när man ska lära ut!

Fick frulle besök idag. Emma och Anna tittade in! Trevligt med besök. Imorgon med får jag dom på besök..=)

Justin, vad har du gjort med håret?

image437

Kära Justin, vad ska detta betyda? Hur kunde du raka av dig håret bara så där. Du som var en riktig bello ragazzo! Kanske ska till lägga att Justin är i mitten. Tjejen träffade jag när jag va ner nu, jobbar som au-pair.

image438


Bilder från Rolling stones i större format, 31/3. Saknar redan.

image439

Mamma vet vad jag vill ha

image436

Läppglans från victoria secret.
Paris Hilton parfym, Heiress.
Cosmopolitan och life style. Samlar på cosmopolitan från olika länder.
Linne och t-shirt.
New york nyckelband och vänner sak.
En dollar sedel. Vilka häftiga pengar det är.


Det är så skönt att mamma är hemma igen. Har saknat henne så mycket. Hon kom hem med en stor påse m&m oxå. Mumsss...

Orkan vindar i jämtland

Campus i Ö-sund

image429

Taket på campus har blåst av och det är nybyggt för sex år sedan. Hörde av en gäst idag att när han var uppe i Åre så var det säkert 15 bilar som hade kört ner i diken, träd låg över vägen så man fick köra sick-sack, lastbilarna stog på led för dom kunde inte köra. Det har varit en sån stark vind/storm här i Jämtland så man nästan inte vågat gå ut.

Presenter från new york

Imorgon eftermiddag kommer mamsen hem från stor staden, New york. Saknar henne så mycket! Sen under kvällen kommer Emelie hem från Asien som hon har varit och rest runt i tre månader. Har saknat våra timmars långa telefon samtal, berätta allt man har på hjärna för. Har så mycket att berätta som har hänt sen jag kom hem från Italien i januari.  

Under påsken har jag inte hunnit med så mycket än att jobba. Jobbat non stop sen i fredags. Nu har jag två lediga dagar och sen är det jobb. Det har vart så lite att göra på GT under helgen och denna vecka så det känns nästan onödigt att vara på jobbet men man måste. Det e bra lön när det e så lite att göra. På söndagen ar jag helt själv sen Sofia gick hem. Inte direkt roligt vill jag säga, ingen att prata med, sen har dom försökt att skrämma upp mig om att det finns spöken på hotellet och lite sånt där. Jag vill ju prata med folk,  jag klarar inte av att sitta tyst så jag ringde runt till lite vänner ist. Lite sällskap blev det iaf. På måndagen kom Sussie och Johan in en snabbis och gjorde mig sällskap. Även Tessan och Pia kom, dom hade precis kommit hem från Thailand i två veckor. Brun brända. Avvis.

Igår när jag kom hem från jobbet var jag inte i det piggaste laget. Lagade middagen och sen vid 17.30 gick jag och lamig i sängen, tänkte ta mig en liten tupp lur i nån timme för att sedan knalla in på stan och träffa Tessan och ta ett glas. men nej då. Jag vaknade kl.10.00 imorse utvilad och lite små chockad att jag sov så länge. Då behöver man sömn. Ska väl krypa ner i sängen snart, men först ska jag se sex and the city. Favorit serien.

Är lite smått sugen på att veta vad mamsen har köpt tll mig i New York. Längtar tills hon kommer hem!

Milano 2007

Nu är jag hemma efter många om och men. Var ju tvungen att boka om biljetten p.g.a att blixten hade slagit ner i planet innan det kom in på landning. Blev betydligt mycket fattigare och tog flyget över till Tyskland i Frankfurt och sen spendera natten på flygplatsen och på morgonen åka hem till Sverige. Vad jag var sliten när vi kom hem till Anna och Annika. Vara uppe från 08.30 till 14.00 dagen där på tar på en tjej som mig. Sen blev det kanske 2 timmars sömn totalt och sen lite tv innan jag gick och la mig på rikigt. Och imorgon är det tillbaka till jobbet igen. Skönt på ett sätt men skulle gärna velat haft en dag utan resa. Har varit ute och rest non stop i en vecka.



Imorgon ska jag träffa jossan, längtar så mycket efter henne. Vi har inte setts på tre månader från att ha levt inpå varandra under hösten. Miss u!

Imorgon säger jag även hej då till mamma för hon åker över atlanten. NEW YORK! Jag vill också följa med.


   

Vad tycks om min nya frisyr?

Det är en stor förändring på hår längden vill jag säga, men jag trivs så bra. Det är så skönare att ha korare hår. Slippa stå i timmar vid hårfönen, slippa slitet hår. Slitet hår måste va det fulaste som finns. Usch för det!

Dagarna i Milano





Dagarna i Milano har varit handelserika. Jag har njutit att vara i mitt andra hem. Vill inte hem som vanligt! Igar hande det som hande med mig och Emelie. Dom pa TRL kom och fragade om vi ville vara med pa programmet. Sjalvklart sa jag men Anna och Annika var val inte riktigt lika uppspelt som jag var overdet.Inte deras grej. Vi satt dar i studion medanns dom spelade in programmet. Det som jag kom och tanka pa ar att familjen jag jobbade i Sondrio kollar hela tiden pa TRL och hartroligtvis satt mig. Jag som sa till dom att jag akte hem..haha.


110802-401

Denna bild ar tagen pa Rolling stones i lordags.

image403

Vad tycks om min nya frisyr?

Ciao tutti in Svezia

Idag borjade vi dagen med att ga till corso indipendenza och se vart jag har bott i fyra manader. Sen gick vi och kopte lite mat till middagen ikvall. Sen tillbaka till piazza duomo och in pa autogrill och kopa creps, det tog jag och Anna. Annika tog en kaffe. Sen gick vi upp pa taket pa duomon. 164 trappsteg och jobbigt som bara den..=) Satt dar uppe och at lite crackers och skrev vykort till Emelie och jobbet. Onskar Emelie var har nu. Sen gick vi in i duomon och kollade runt. Den ar sa otroligt fin, bade ut- och invandigt. Forstar inte hur dom kan bygga nagot sant.

   Nu sitter vi pa vandrarhemmet och ska vila lite, kom namligen hem 04.30 imorse. Vi gick till slice cafe och tog en drink, sen gick vi in pa ett stalle medanns vi vantade pa Davide och Enrico. Sen in pa ett till stalle dar Davides kompis hade fodelsedagsfest. Bakelser och moserande vin blev vi serverade. Mumss....Sen vidare till rolling stones. Dom har gjort lite forandringar till det samre. Dansgolvet nere var rock, saknar hiphop & r&b dar nere. Overvaningen varsig lik. Ingen syn av Justin..haha Emelie saknade han lite faktiskt. Han var ju sa bra pa att dansa.

   Ikvall ska vi antingen ga till Enrico och hitta pa nagot eller ner till Navigli och drick en kaffe.

Bilder kommer upp nar jag kommer hem, glomde att ta med mig sladden. Hoppas att ni har talamod.


Tanti bacio, Ciao!