vivian westwood

image690


Idag hade vi besök på skolan av modedesignern Vivian Westwood.
Hon kommer 30min försent insvischande med sitt orange hår. Det fösta hon gjorde var en "saga" hon hade skrivit för 1 år sedan. Några studenter tillsammans med henne läste upp den på italienska. Vi fick den på engelska. Sen blev det dax för frågor och när folk ville ställa mode frågor sa hon: No, i won´t answer questions aboute fashion. Alla som var där inne blev dom ett stort ? Hon är en stor designer ifrån england, hon föreläser på en design skola fullt med design elever. Det hon ville prata om var att världen skulle gå under om 100år och att vi skulle skaffa oss ett liv och inte slösa bort det. Va e det för något. Prata om ekologiska grejer och att 3/4 av befolkningen skulle dö. Jag blev ärligt talat såå besviken på henne. Hon var stor för mig innan men nu betyder hon inget för mig innom mode.


American apparel

Fick packet förra veckan från american apperel. Lite smått och gott fanns med där..=)



     


SHOPPING IS LIFE FOR HELENIS

Senaste shoppingen.



Här kommer lite bilder från det jag köpte i Milano och lite från Florens.

        
        

Mina nya inköp blev:
1. Skor från hm i Milano, 29.90 euro
2. Foppa tofflor, rosa, san lorenzo marknaden 10 euro
3. ballerina, florens 24.90 euro
4. Ballerina, florens 24.90 euro
5. Tygskor, hm i Milano, 9.90 euro
6. Regnkappa hm, milano 29.90 euro
7. Top, berscha milano 19.90 euro.


F#-...#*..

I onsdags fick jag en shock när jag kollade saldot. Någon har tagit alla mina pengar på mitt bankkonto och jag har kortet kvar. Det suger så det inte är sant. Har absolut inga pengar att leva för nu under resten av terminen.

Bra nyheter är att jag stannar här i italien, Toscana under sommaren. Ska jobba på ett hotell och ta hand om barnen som kommer på semester. Ska bli såå himla kul. privat beach, pool hela sommaren.

Har internet hemma förrän på måndag hemma nu så det blir inte så mycket uppdateringar.