In italia, e oggi e la mia comlpeanno.

Nu är jag i Italien, kom ner i Tisdags, dagarna går så fort. Jag har hunnit med en hel del, i tisdags kväll träffade jag tre spanjorer här på vandrarhemmet. Dom bjöd mig på middag och öl. mmm. Super gott. satt och pratade med dom i evigheter om allt möjligt! Fick en liten present av Javier, jag berättade att jag skulle studera kläddesign, då fick jag en gigantisk penna. Han hade köpt den i Frankfurt innan han kom hit. Hur snällt var inte det och ge mig den.
Igår gick jag runt i stan, satte mig i parken och läste och solade, på kvällen träffade jag Klevis, vi gick till en jätte mysigt cafe, palmer, fontän, har aldrig varit där förrut. Det ligger vid ticatinese. Drack jätte goda jordgubbs drinkar. Sen följde Klevis mig till Old fashion där jag skulle träffa Davide. Men han följde inte med, skulle jobba kl. 06.00 idag. Väl inne på Old fashion träffade jag även Mauro, Emelie-trodde han hade blivit bättre i sitt sätt. men nej då..ahhh. Träffade även en kille som jag och Emelie träffade 2005. Han kan lite svenska. Kul att träffa personer som det var två år sen sist.

Idag då det e min födelsedag har jag gått till bounes aires och köpt några små presenter, rosa tofflor, och Emma det blev inte foppa tofflor denna gång..haha Utan frote liknande. Så slipper strumporna bli skitiga. Ett pennfodral där det står Hollywood Milano, var tvungen och två pennor. Sen drack jag den berömda latte macchiato och vilade på duomo trappan.

Jag kommer lägga in bilder senare, antingen idag eller imorgon.

Ikväll blir det fest med vännerna, måste göra mig iordning och ta på mig fin klänningen. Imorgon bär det av ner till Florens,ska bo på ett vandrarhem nära skolan.

CIAO!

Kommentarer
Postat av: Ida

Hej Helena! Hoppas du har det bra nere i värmen, här tokregnar det och är väl inte mer än 7-8 grader ute. Ska bli skoj att se bilder sen! Sköt om dig!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback